Menu

Waarom is motoronderhoud zo belangrijk ?

In zijn algemeenheid kan men stellen dat men uit het motorblok van een motor meer vermogen haalt dan uit dat van een auto. Buiten de motoren van de “choppers” maken deze motoren vaak meer toeren dan de motor van een auto. Een logisch gevolg van dit alles is dat alles meer aan slijtage onderhevig is, en dus ook meer aandacht behoeft.

Door regelmatig onderhoud te plegen hou je de motor up too date waardoor je er zeker van bent dat je veilig kunt deelnemen in het verkeer. Net als bij auto onderhoud geldt er voor het onderhoud aan motoren ook een kleine- en een grote beurt, waarbij ieder fabrikant zijn eigen werkzaamheden voorschrijft. Aangezien een groot gedeelte van de motoren weinig kilometers maakt met hun motor is het verstandig een jaarbeurt of een winterbeurt uit te laten voeren zodat men bij de eerste zomerstralen in het voorjaar met een goed onderhouden motor kan gaan rijden.

Reperatie aan de motorfiets

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat zaken kapot gaan, door slijtage, verkeerd gebruik of als gevolg van een ongeval. Ook hier bent u aan het goede adres bij Motorcare Parkstad.

Wij verrichten alle soorten reparaties aan uw motorfiets voor een reëel uurloon. Alvorens we starten met de werkzaamheden nemen we met de klant de werkzaamheden door en kunnen indien gewenst een offerte uitbrengen. Hierdoor is klant op voorhand duidelijk wat er moet gebeuren en staat men niet voor verrassingen achteraf.

Motor Onderdelen

Motor Onderdelen Bij Motorcare Parkstad kunt u ook online terecht voor al uw motor onderdelen.

Lees meer

Motor Onderhoud

Motor Onderhoud Bij Motorcare Parkstad kunt u terecht voor al uw onderhoud aan motoren.

Lees meer

Bandenservice

Bandenservice Montage, balanceren en uitlijnen van banden voor alle type motorfietsen.

Lees meer