ONDERHOUD

MOTORCARE PARKSTAD

Bij Motorcare Parkstad heeft men meer dan 40 jaar ervaring met het verrichten van onderhoud aan diverse motoren.

 

Motorcare Parkstad is een merk onafhankelijk bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op onderhoud, reparatie en op diagnose van storingen (zowel elektrisch als mechanisch) van motorfietsen.

 

Als je je motorfiets naar Motorcare Parkstad brengt voor een onderhoudsbeurt krijgt deze een algehele controle. Andere onderhoudswerkzaamheden die wij voor je uitvoeren zijn bijvoorbeeld het testen van de accu, controle van het koel- en remsysteem, het verversen van de olie en vervanging van het oliefilter, het uitlezen van fouten, het bijmaken van code sleutels of het flashen van de ecu.

 

Neem gerust contact op als je vragen hebt over het onderhoud van je motorfiets.

Onderdelen

Wij kunnen van alle bekende merken originele onderdelen leveren. Ook niet-originele onderdelen kunnen wij voor u bestellen. Bent u niet zeker of wij uw onderdeel hebben liggen? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen of e-mailen, dan kijken wij gelijk even of we u direct kunnen helpen. Wellicht moeten wij iets voor u bestellen.

 

Verder kunt u bij ons terecht voor eventuele after market accessoires.

Onderhoudsmiddelen

Bij het hebben van een motorfiets komt ook onderhoud kijken. Zo moet de ketting regelmatig schoongemaakt en gesmeerd worden en is het raadzaam om de motor netjes te houden met verschillende was producten. In de winkel hebben wij een voorraad van deze producten.

 

Op zoek naar olie? Wij helpen u graag bij het kiezen van het voor u juiste product en geven direct advies met betrekking tot overig onderhoud van uw motorfiets.

Banden

Goede motorbanden zijn essentieel voor een veilige en plezierige motorrit. Als Dunlop Pro Dealer kunnen wij elke motorrijder het juiste advies geven over welke Dunlop motorband het best bij de motorfiets en rijstijl past. Dunlop heeft ruim 130 jaar racegeschiedenis en innovatie in elke band verwerkt. Ongeacht jouw motor en rijstijl: voor iedereen is er een perfecte Dunlop band.

 

Zoals Dunlop adviseert: “Laat de banden alleen monteren door een bandenspecialist.

 

Verkeerd gemonteerde banden kunnen leiden tot een klapband met ernstige verwondingen als gevolg.” Maak daarom op tijd een afspraak voor een nieuwe set Dunlop motorbanden bij ons in de werkplaats.

HULP NODIG BIJ HET JUISTE ONDERHOUD? CONTACTEER ONS
Compare List